fbpx
Tehtaanpihan Woima, Ketarantie 29b

As B78

Vuokrataan tyylikäs 25,5 m2 yksiö, talon neljännestä kerroksesta upein kaupunkinäkymin. Tämä asunto on sisustettu Hiekka-tyylillä. Asunnossa on tilava lasitettu parveke. Pysäköinti on mahdollista talon pihakannen alla pysäköintihallissa erikseen vuokrattavalla autopaikalla.

Tehtaanpihan Woiman asuntojen sisustussuunnittelusta on vastannut Suunnittelutoimisto Neliömetrin Jenni Haaslahti. Asunnoissa on käytetty kahta eri tyyliä, hiekka ja all black. Tyylit vaikuttavat keittiöissä ja kylpyhuoneissa pintamateriaalien, kalusteiden ja varusteiden väreihin. Hiekka-asunnoissa keittiön sekä kylpyhuoneen kiintokalusteet ovat lämpimän beigen sävyiset ja kodinkoneet rosteriset sekä valkoiset. Kylpyhuoneen laatat ovat tyylikkään harmaata suurlaattaa. All Black -asunnoissa keittiöt ovat rouhean mattamustat, kodinkoneet mustat ja kylpyhuoneen laatoissa on käytetty tummempaa harmaata.

Materiaalivalinnoissa olemme halunneet korostaa tyylikkyyttä ja aikaa kestäviä valintoja. Talon lämmitysmuodoksi olemme valinneet ympäristöystävällisen maalämmön, joka myös tuottaa viilennystä asuntoihin kesällä.

Asuntojen eteisestä löytyy peililiukuovikomerot ja asuintilojen lattiamateriaalina on käytetty vinyylilankkua. Keittiön Boschin kodinkoneet ovat integroitu ja varusteluna löytyy astianpesukone, mikroaaltouuni sekä induktioliesi. Keittiön työtasot ovat 12 mm kompaktilaminaattitasoja ja altaat tasoon upotettuja komposiittialtailta.

Pesuhuoneiden laatat ovat reilun kokoista 60×60 cm laattaa ja katseenvangitsijana löytyy led valoin varusteltu peili. Jokaisessa kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

Asunto vapautuu 1.8.2024. Lemmikit ovat sallittu sopimuksen mukaan. Perimme vuokralaiselta vesiennakkoa 22€/kk per henkilö. Vuokralainen tekee itse oman sähkösopimuksensa ja laaja kotivakuutus on edellytys asunnon vuokraamiselle.

Talon perustiedot

Asuntojen perustiedot

Etäisyydet

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Jätä asuntohakemus

Etsin asuntoa koossa
Työ- tai opiskelutilanne
Täytä toisen hakijan tiedot
Kerro vapaasti itsestäsi ja miksi haet vuokra-asuntoa. Kerro myös, milloin haluaisit muuttaa.
Mukana muuttaa lemmikki
Luottotietoni saa tarkistaa
Luottotietojen tarkistaminen on edellytys hakemuksen käsittelemiselle.
Mistä kuulit meistä?

Täytä asuntohakemus vaivattomasti netissä!