Tehtaanpihan Wauhti, Ketarantie 29d

As D130

Tehtaanpihan Wauhti on keväällä 2024 valmistuva 55 asunnon kerrostalo Turun keskustassa IV kaupunginosassa. Asuntoja Wauhdista löytyy 38 yksiötä (koot 25,5 – 30 m2), kolme kaksiota (koot 40, 51 ja 60 m2) sekä 14 kolmiota (koot 68 – 72 m2). Pysäköintihalli löytyy katutasosta pihakannen alta, jättäen pihapiirin viihtyisäksi vapaa-ajan viettoon ja pelailuun. Kaikki asunnot ovat varustettu joko tilavalla lasitetulla parvekkeella ja alimmat kerrokset pihapatioilla.

Tehtaanpihan Wauhdin asuntojen sisustussuunnittelusta on vastannut Suunnittelutoimisto Neliömetrin Jenni Haaslahti. Asunnoissa on käytetty kahta eri tyyliä, valkoinen ja musta. Sisustustyylit vaikuttavat keittiöissä ja kylpyhuoneissa pintamateriaalien, kalusteiden ja varusteiden väreihin. Valkoisissa asunnoissa keittiön sekä kylpyhuoneen kiintokalusteet ovat valkoiset ja työtaso on musta. Kylpyhuoneen laatat ovat tyylikkäätä harmaata suurlaattaa. Mustissa asunnoissa keittiöt ovat puolestaan mustat työtaso valkoinen ja kylpyhuoneen laatoissa on käytetty tumman harmaata suurlaattaa. Välitila kaikissa keittiöissä on kiiltävä valkoinen ja tyylikkäät mustat Boschin kodinkoneet on integroitu kalusteisiin. Varusteluna keittiöistä löytyy astianpesukone, mikroaaltouuni sekä induktioliesi. Keittiön työtasot ovat 12 mm kompaktilaminaattitasoja ja altaat tasoon upotettuja komposiittialtailta.

Materiaalivalinnoissa olemme halunneet korostaa tyylikkyyttä ja aikaa kestäviä valintoja. Asuntojen eteisestä löytyy peililiukuovikomerot ja asuintilojen lattiamateriaalina on käytetty kulutusta kestävää vinyylilankkua. Pesuhuoneiden laatat ovat reilun kokoista 60×60 cm laattaa ja katseenvangitsijana löytyy led valoin varusteltu peili. Jokaisessa kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

Talon lämmitysmuodoksi olemme valinneet ympäristöystävällisen maalämmön, joka myös tuottaa viilennystä asuntoihin kesällä.

Pysäköinti on mahdollista talon pihakannen alla pysäköintihallissa erikseen vuokrattavalla autopaikalla.

Asunnot ovat muuttovalmiita huhti-toukokuun vaihteessa. Lemmikit ovat sallittu sopimuksen mukaan. Perimme vuokralaiselta vesiennakkoa 22€/kk per henkilö. Vuokralainen tekee itse oman sähkösopimuksensa ja laaja kotivakuutus on edellytys asunnon vuokraamiselle. Täytä asuntohakemus jo tänään!

Talon perustiedot

Asuntojen perustiedot

Etäisyydet

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Jätä asuntohakemus

Etsin asuntoa koossa
Työ- tai opiskelutilanne
Täytä toisen hakijan tiedot
Kerro vapaasti itsestäsi ja miksi haet vuokra-asuntoa. Kerro myös, milloin haluaisit muuttaa.
Mukana muuttaa lemmikki
Luottotietoni saa tarkistaa
Luottotietojen tarkistaminen on edellytys hakemuksen käsittelemiselle.
Mistä kuulit meistä?

Täytä asuntohakemus vaivattomasti netissä!