As Oy Haven, Metsätie 5 A 7, 21620 Kaarina

Havenin neliö on arjesta nauttivan koti merellisin näkymin, josta löytyy tilaa niin yhdessäoloon perheen tai ystävien seurassa kuin yksin rauhoittumiseenkin.

Valoisa rivitalon päätyasunto omaa toimivan pohjaratkaisun, jonka suunnittelussa on ajateltu arjen toimivuutta. Haven sijoittuu rinnetontille Kuusistonsalmen rannalle, merellisiin maisemiin. Upeiden näkymien lisäksi asukkaana pääset nauttimaan Havenin ja neljän naapuriyhtiön omistamasta KOY Kuusiston Konradin puitteista, joihin kuuluu mm. oma uimaranta, rantasauna, venelaituri sekä tenniskenttä. Etuoven viereisen autokatospaikan lisäksi asuntoon kuuluu myös pistokkellinen pihapaikka.

Sisään astellessa heti eteisen jälkeen avautuu tumma upea avokeittiö saarekkeineen. Avaraan oleskelulle ja ruokailulle tarkoitettuun tilaan tulvii luonnonvaloa lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista. Asunnon toinen makuu- tai työhuone sijaitsee yläkerrassa rauhallisessa kulmassa, jossa on niin ikään suuret ikkunat meren suuntaan. Yläkerran asukkaita ja vieraita palvelee suihkulla varustettu wc.

Alakerrassa on asunnon toinen makuuhuone sekä avara arkiolohuone. Arkiolohuone voi toimia myös kolmantena makuuhuoneena. Säilytystilaa löytyy runsaasti, sillä toisen makuuhuoneen vaatesäilytystilan lisäksi alakerrassa on myös korkeat peiliovin varustetut liukuovikaapit. Kodinhoitohuoneeseen on pääsy vaatehuoneen sekä kylpyhuoneen kautta ja tilaa saa rajattua halutessaan seiniin integroitujen liukuovien avulla. Alakerrasta löytyy myös pieni erillinen wc.

Asunnon kahdesta terassista suuremmalle on käynti suoraan alakerrasta ja rinnetontti takaa upeat merimaisemat.

Asuntotekniikka on sijoitettu huoneistokohtaiseen lämpimään varastoon, joka sijoittuu etupihan terassin yhteyteen. Lämmitysmuotona toimii ekologinen ja energiatehokas maalämpö yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen.

Vakuus 2kk. Oma sähkösopimus. Vesi kulutuksen mukaan.

Jätä asuntohakemus

Kanssasi muuttavat henkilöt

Mikäli käyt töissä, täytä alle

Mikäli olet opiskelija, täytä alle

Lisätiedot

Täytä asuntohakemus vaivattomasti netissä!