fbpx
Tehtaanpihan Runar, Ketarantie 29a

As A17

Turun Tehtaanpihan Runar tarjoaa tyylikkäitä kaupunkiasuntoja aivan Turun keskustan kupeessa. Runar sijaitsee vain kävelymatkan päässä Turun Yliopistolta, Turun Kauppakorkeakoululta, kauppatorilta sekä juna-asemalta. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat niin ikään ruokakauppa, pikaruokaravintolat, linja-autoasema, yksityinen terveysasema sekä Helsinki–Turku-moottoritie, mikä on merkittävä etu autoileville asukkaille. Lisäksi Aurajoen upeat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot ulottuvat Tuomiokirkkosillalta aina Auranlaaksoon saakka.

Tehtaanpihan Runar koostuu eri kokoisista yksiöistä (25,5-33 m²) ja kaksioista (37,5-43,5 m²) sekä suuremmista kolmioista (70-72 m²). Esteettömät asunnot on suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi kokonaisuuksiksi. Asunnot ovat varustettu koneellisella tulo- ja poistoilmavaihdolla, lämmön talteenotolla sekä viilennyksellä.

Kaikissa laadukkain materiaalein varustetuissa asunnoissa on oma tilava parveke tuoden lisätilaa asukkailleen ja parantaen kaupunkikodin asumisviihtyvyyttä. Kodit ovat sisustettu kolmella eri sisustustyylillä; Pumpuli, Verka ja Sarka.

Pumpuli on luonnollinen, perusilmeeltään vaalea tyylikonsepti, jossa vallitsevana piirteenä on pehmeä, värimaailma. Keittiön kaappien sileät MDF-ovet ovat cashmeren väriset ja välitilan materiaalina on valkoinen lasipinta. Tasot ovat asunnosta riippuen mustaa graniittia tai valkoista kvartsikomposiittia. Kylpyhuoneen sävymaailma on rauhallinen vaaleanharmaa. Asuintilojen lattiapintoihin on valittu valkokäsitelty tammiparketti.

Verka on selkeä skandinaavinen tyylikonsepti, jossa kaunis puupinta rytmittää sulavasti valkoista värimaailmaa. Keittiön kaapinovissa on sileä, kiiltäväpintainen valkoinen MDF ja tasot ovat valkoista kvarsikomposiittia. Lattiaksi on valittu asunnosta riippuen klassinen tammi- tai saarniparketti.

Sarka on tyyleistä kontrastiltaan voimakkain; keittiön valkoiset MDF-kalusteet on yhdistetty mustiin tyylikkäisiin graniittitasoihin. Voimakkaita kalustepintoja pehmentää keittiön välitilan valkoinen lasipinta. Valoa ja pehmeyttä asuntoon tuo puunvärinen parketti.

Talon erikseen vuokrattavat autopaikat sijaitsevat katutason autohallissa.

Asunto on vapaa 1.3.2024 alkaen. Lemmikit ovat sallittu sopimuksen mukaan. Perimme vuokralaiselta vesiennakkoa 22€/kk per henkilö. Vuokralainen tekee itse oman sähkösopimuksensa ja laaja kotivakuutus on edellytys asunnon vuokraamiselle.

Talon perustiedot

Asuntojen perustiedot

Etäisyydet

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Jätä asuntohakemus

Etsin asuntoa koossa
Työ- tai opiskelutilanne
Täytä toisen hakijan tiedot
Kerro vapaasti itsestäsi ja miksi haet vuokra-asuntoa. Kerro myös, milloin haluaisit muuttaa.
Mukana muuttaa lemmikki
Luottotietoni saa tarkistaa
Luottotietojen tarkistaminen on edellytys hakemuksen käsittelemiselle.
Mistä kuulit meistä?

Täytä asuntohakemus vaivattomasti netissä!