fbpx
Tehtaanpihan Runar tarjoaa modernia kaupunkiasumista aivan Turun keskustan kupeessa. Runar sijaitsee vain kävelymatkan päässä kouluilta, kauppatorilta sekä juna-asemalta. Jokaisessa asunnossa on tilava lasitettu parveke.
Ketarantie 27a, 20100 Turku

Moderneja kaupunkiasuntoja keskustan palvelujen äärellä

Turun Tehtaanpihan Runar tarjoaa tyylikkäitä kaupunkiasuntoja aivan Turun keskustan kupeessa. Runar sijaitsee vain kävelymatkan päässä Turun Yliopistolta, Turun Kauppakorkeakoululta, kauppatorilta sekä juna-asemalta. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat niinikään ruokakauppa, pikaruokaravintolat, linja-autoasema, yksityinen terveysasema sekä Helsinki–Turku-moottoritie, mikä on merkittävä etu autoileville työmatkalaisille. Lisäksi Aurajoen upeat ulkoilu- ja lenkkeilymaastot ulottuvat Tuomiokirkkosillalta aina Auranlaaksoon saakka.

Runar on osa Ketarantien uudisrakennuskorttelia, joka nykyaikaisen tyylikkäänä toteutuksena istuu luontevasti historialliseen, 1890-luvulta periytyvään, Verkapihan tehdasmiljööseen. Verkatehtaan alueelle merkittävintä ei ole ainoastaan sen mielenkiintoinen historia, vaan loistava sijainti lähellä kaikkea.

Tehtaanpihan Runar koostuu kaikkiaan 59 asunnosta – eri kokoisista yksiöistä (25,5-33 m²) ja kaksioista (37,5-43,5 m²) sekä suuremmista kolmioista (70-72 m²). Esteettömät asunnot on suunniteltu toimiviksi ja viihtyisiksi kokonaisuuksiksi. Asunnot ovat varustettu koneellisella tulo- ja poistoilmavaihdolla, lämmön talteenotolla sekä viilennyksellä.

Kaikissa laadukkain materiaalein varustetuissa asunnoissa on oma tilava parveke tuoden lisätilaa asukkailleen ja parantaen kaupunkikodin asumisviihtyvyyttä. Kodit ovat sisustettu kolmella eri sisustustyylillä; Pumpuli, Verka ja Sarka. Nämä skandinaaviset tyylit kattavat eri sisustuksen vivahteet aina Pumpulin tasaisia ja seesteisiä sävyjä huokuvasta rauhallisuudesta Sarkan moderniin valkoiseen ilmeeseen. Voimakkaita kontrasteja suosivalle sopii hyvin Verka, jossa on Verkan valkoisia sävyjä mutta sitä on maustettu rohkeammalla otteella. Kaikissa asunnoissa on tammi- tai saarniparkettilattiat.

Talon erikseen vuokrattavat autopaikat sijaitsevat katutason autohallissa.

Runar valmistuu alkuvuodesta 2024.

Huoltoyhtiö

Turun Kiinteistöässä Oy
Puh. 0400 521 258
huolto@kiinteistoassa.fi
verkkosivut »

Muistathan taloon muuttaessasi tai talosta lähtiessäsi tehdä huoltoyhtiölle muuttoilmoitus! Linkit löydät alta.

Talon perustiedot

Asuntojen perustiedot

Etäisyydet