fbpx
Tehtaanpihan Wauhti sijaitsee Turun VI kaupunginosassa kauppatorilta hieman itään. Wauhdista on naapuritalonsa Woiman tapaan lyhyet välimatkat keskeisimpiin kaupunkilaisen palveluihin, sillä siitä kävelee alle vartissa niin keskustaan, rautatieasemalle kuin linja-autoasemallekin.
Ketarantie 29d, 20100 Turku

Modernia asumista kivenheiton päässä palveluista

Tehtaanpihan Wauhti on keväällä 2024 valmistunut 55 asunnon kerrostalo Turun keskustassa IV kaupunginosassa. Asuntoja Wauhdista löytyy 38 yksiötä (koot 25,5 – 30 m2), kolme kaksiota (koot 40, 51 ja 60 m2) sekä 14 kolmiota (koot 68 – 72 m2). Saman tontin talojen pysäköintihalli löytyy katutasosta pihakannen alta, jättäen pihapiirin viihtyisäksi vapaa-ajan viettoon ja pelailuun. Kaikki asunnot ovat varustettu joko tilavalla lasitetulla parvekkeella ja alimmat kerrokset pihapatioilla.

Wauhdin asunnot ovat sisustettu käyttäen kahta eri tyyliä, joka vaihtelee kerroksittain. Parillisten kerrosten asuntojen värimaailma on vaalea; keittiö on valkoinen, jota on maustettu mustin yksityiskohdin – työtaso sekä allas ja hana ovat mustat. Parittomien kerrosten asuntojen tyyli on puolestaan tumma, sillä keittiö on musta, työtaso puolestaan valkoinen. Välitilassa molemmissa keittiöissä on kiiltovalkoinen levy, joka on tyylikäs ja helppo pitää puhtaana. Boschin mustat kodinkoneet on integroitu kalusteisiin.

Vaaleiden asuntojen kylpyhuoneessa on käytetty vaalean harmaata 60×60 cm suurlaattaa ja tummien asuntojen kylpyhuoneessa puolestaan saman kokoista, tummanharmaata laattaa. Kylpyhuoneista löytyy myös laadukkaat sadesuihkut, kääntyvät lasiset suihkuseinät sekä tyylikäs paneelikatto.

Tehtaanpihan Wauhti on sisarrakennuksensa Woiman tapaan yksi Helsingintien vartta kaaren lailla mukailevasta kerrostalosta. Julkisivu on tyylikkäästi tiiliverhoiltu ja sisäpihan puolelle jää rauhallinen pihakansi, johon rakennetaan kohteiden valmistuessa tilaa peleille, leikeille sekä oleskeluun. Wauhti lämpiää kustannustehokkaasti maalämmöllä ja jokaisesta asunnosta löytyy lattialämmitys ja -viilennys sekä oma ilmanvaihtokone viilennyspatterilla.

Huoltoyhtiö

Turun Kiinteistöässä Oy
Puh. 0400 521 258
huolto@kiinteistoassa.fi
verkkosivut »

Muistathan taloon muuttaessasi tai talosta lähtiessäsi tehdä huoltoyhtiölle muuttoilmoitus! Linkit löydät alta.

Talon perustiedot

Asuntojen perustiedot

Etäisyydet