fbpx
Turku Asunnot Oy on kotimainen yhtiö, joka vuokraa ja hallinnoi kiinteistöjä Turun keskustan alueella. Tarjoamme laadukkaita vuokrakoteja elämiseen, kaupungin monipuolisten palvelujen läheltä sekä joukkoliikenteen varrelta.

Laadukasta asumista hyvien palvelujen äärellä

Turku Asuntojen tiimi työskentelee kekitetysti emoyhtiömme toimistorakennuksessa Kaarinan Piispanristillä, mutta henkilöstön väkeä näkyy kiinteistöihin ja vuokraukseen liittyvien asioiden hoidossa myös itse kohteissa. Hyödynnämme emoyhtiömme asiantuntemusta muun muassa suunnitteluun, rakentamiseen sekä taloushallintoon liittyen.

Omistamme vuokrakoteja Turun keskustassa. Aivan Aurajoen varrella, Hämeenkatu 30:ssä sijaitsee kolmen talon kokonaisuus, joka pitää sisällään 36 asuntoa sekä autotallirakennuksen kymmenelle autolle. Huoneistojen koot vaihtelevat yksiöistä neliöihin.

Helsingintien varrella, ydinkeskustasta hieman itään, rakentuu tällä hetkellä uusi kerrostaloalue. Tehtaanpihaan on suunnitteilla 4 kerrostaloa, joista ensimmäinen, Tehtaanpihan Woima, on valmistunut kesällä 2023. Se pitää sisällään 63 vuokrakotia, yksiöistä kolmioihin. Keväällä 2024 Woima on saanut viereensä Tehtaanpihan Wauhdin, joka on 55 asunnon kokonaisuus. Samalla alueella sijaitsee myös Tehtaanpihan Runar, jossa yhtiömme omistuksessa on 22 asuntoa.

Rakennusten hiilidioksipäästöihin vaikuttaminen ohjaa yrityksemme toimintaa. Käytämme kaikissa asuntokohteissa 100% uusiutuvaa sähköenergiaa ja uudiskohteisiin valitsemme lämmitysmuodoksi ympäristöystävällisen maalämmön.

Me Turku Asunnoilla huolehdimme asunnoistamme kuin omistamme ja tämä periaate näkyy toiminnassamme talojen suunnittelusta muuttovalmiisiin koteihin asti. Haluamme olla vuokralaisillemme näkyvä ja asiakaslähtöinen vuokranantaja, joka tarjoaa vuokrakoteja just sua varte.

Taustalla pitkän linjan kokemus kiinteistöalasta

Kuulumme turkulaiseen Nurmi-Yhtiöt -konserniin, jonka toimipisteissä Turussa ja Helsingissä työskentelee tällä hetkellä noin 60 henkilöä. 

Nurmi-Yhtiöiden teollisuusliiketoimintaan kuuluu kellojen ja korujen maahantuontiin sekä toimistotekniikkaan erikoistunut Oy Perkko, miesten asusteita myyvä ja valmistava Matex Oy ja teollisuuden sekä korjaamoalan tukku- ja vähittäisliike Koneboss Oy. Nurmi-Yhtiöiden suurimpana toimialana on kiinteistökehittäminen, jonka toimintaa harjoitetaan Nurmi Kiinteistöt -brändin alla. Konserni omistaa ja kehittää kiinteistöjä muun muassa Helsingissä, Vantaalla ja Turussa. Kiinteistöjen vuokrauksen ja hallinnoinnin lisäksi Nurmi-Yhtiöt tuottaa rakentamispalveluita Rakennusliike Nurmi Oy:n alla.