Tehtaanpihan Wauhti valkoisen sisustustyylin kolmion keittiö

Tehtaanpihan Wauhti valmistuu pian – kurkista ensimmäisiin asuntoihin

Tehtaanpihan Wauhti valmistuu huhtikuussa. Kurkista valmiisiin asuntoihin kuvian muodossa. Kodit ovat valmiita uusille vuokralaisille 1.5. alkaen.

Tehtaanpiha täydentyy keväällä uudella valmiilla asuintalolla, kun Tehtaanpihan Wauhti valmistuu huhtikuun loppuun mennessä. Uusien asukkaiden sisäänmuuttoon Wauhti on valmis 1.5. alkaen ja asunnot löytyvät myös vuokramarkkinoilta piakkoin.

Asuntojen kiintokalusteasennukset kun saadaan valmiiksi, pääsee melkeimpä tärkein vaihe uudisasunnon markkinoinnin näkökulmasta käynnistymään, nimittäin siivous. On mahtavaa astua upouuteen asuntoon, joka on siivottu huolellisesti – koti suorastaan odottaa omaa ensimmäistä asukastaan ja hänen mukanaan tulevaa arkea.

Tehtaanpihan Wauhti on sisustukseltaan selkeä ja skandinavinen

Wauhti on sisartaloaan Woimaa sisustustyyleiltään kontrastisempi, joka toisen kerroksen asunnot ovat kiintokalusteiltaan valkoisia ja kylpyhuoneiltaan vaalean teeman mukaiseksi suunniteltuja ja joka toinen kerros noudattaa tummempaa linjaa – kiintokalusteissa on käytetty voimakasta mustaa sekä kylpyhuoneet ovat sävyiltään tummempia. Wauhdin sisustuksen on suunnitellut Woiman tapaan turkulainen Suunnittelutoimisto Neliömetrin Jenni Haaslahti.

Tällä hetkellä talossa viimeistellään asennustöitä käytävillä sekä yleisissä tiloissa. Kävimme kuitenkin asuntokierroksella jo valmiissa siivotuissa asunnoissa ja alla kurkistus tunnelmaan kuvien muodossa.