Tehtaanpihan Woima, Ketarantie 29b

As B107

Vuokrataan 69 m2 kolmio, talon toiseksi ylimmästä kerroksesta upein kaupunkinäkymin. Tämä asunto on sisustettu Hiekka-tyylillä. Asunnossa on tilava lasitettu parveke. Pysäköinti on mahdollista talon pihakannen alla pysäköintihallissa erikseen vuokrattavalla autopaikalla.

Tehtaanpihan Woiman asuntojen sisustussuunnittelusta on vastannut Suunnittelutoimisto Neliömetrin Jenni Haaslahti. Asunnoissa on käytetty kahta eri tyyliä, hiekka ja all black. Tyylit vaikuttavat keittiöissä ja kylpyhuoneissa pintamateriaalien, kalusteiden ja varusteiden väreihin. Hiekka-asunnoissa keittiön sekä kylpyhuoneen kiintokalusteet ovat lämpimän beigen sävyiset ja kodinkoneet rosteriset sekä valkoiset. Kylpyhuoneen laatat ovat tyylikkään harmaata suurlaattaa. All Black -asunnoissa keittiöt ovat rouhean mattamustat, kodinkoneet mustat ja kylpyhuoneen laatoissa on käytetty tummempaa harmaata.

Materiaalivalinnoissa olemme halunneet korostaa tyylikkyyttä ja aikaa kestäviä valintoja. Talon lämmitysmuodoksi olemme valinneet ympäristöystävällisen maalämmön, joka myös tuottaa viilennystä asuntoihin kesällä.

Asuntojen eteisestä löytyy peililiukuovikomerot ja asuintilojen lattiamateriaalina on käytetty vinyylilankkua. Keittiön Boschin kodinkoneet ovat integroitu ja varusteluna löytyy astianpesukone, mikroaaltouuni sekä induktioliesi. Keittiön työtasot ovat 12 mm kompaktilaminaattitasoja ja altaat tasoon upotettuja komposiittialtailta.

Pesuhuoneiden laatat ovat reilun kokoista 60×60 cm laattaa ja katseenvangitsijana löytyy led valoin varusteltu peili. Jokaisessa kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle.

Asunto on heti vapaa! Lemmikit ovat sallittu sopimuksen mukaan. Perimme vuokralaiselta vesiennakkoa 22€/kk per henkilö. Vuokralainen tekee itse oman sähkösopimuksensa ja laaja kotivakuutus on edellytys asunnon vuokraamiselle.

Katso pohjakuva

Talon perustiedot

Asuntojen perustiedot

Etäisyydet

Jätä asuntohakemus

Kanssasi muuttavat henkilöt

Mikäli käyt töissä, täytä alle

Mikäli olet opiskelija, täytä alle

Lisätiedot

Täytä asuntohakemus vaivattomasti netissä!