fbpx

Ajankohtaista

Tältä sivulta löydät Turku Asuntojen ajankohtaista tiedotettavaa. Yleisiä asioita koskevat uutiset ja tiedotteet löytyvät täältä. Talokohtaiset asiat ja vuokralaisten dokumentit julkaisemme asukassivuille, joita pääset tarkastelemaan kirjautumisen jälkeen sivun oikeasta yläkulmasta. Mikäli et tiedä asukassivun salasanaa, olethan yhteydessä toimistoomme.

Vuokralaistarina – Inka & Emma

Turku Asunnot vuokralaistarina tutustuttaa sinut vuokralaisten koteihin ja arkeen. Haastattelemme kuukausittain asukkaan, joka asustelee jossakin Turku Asuntojen vuokrakohteessa ja kutsuu meidät kotiinsa käymään. Tänään vuorossa on kämppikset Inka ja Emma.

Lue lisää

Vuokralaistarina – Juska

Turku Asunnot vuokralaistarina tutustuttaa sinut vuokralaisten koteihin ja arkeen. Haastattelemme kuukausittain asukkaan, joka asustelee jossakin Turku Asuntojen vuokrakohteessa ja kutsuu meidät kotiinsa käymään. Tänään vuorossa on ajoneuvotekniikan insinööriksi opiskeleva Juska.

Lue lisää
Vuokralaistarina Sanni Marttila

Vuokralaistarina – Sanni Marttila

Turku Asunnot vuokralaistarina tutustuttaa lukijan vuokralaisten koteihin ja arkeen. Haastattelemme kuukausittain asukkaan, joka asustelee jossakin Turku Asuntojen vuokrakohteessa ja kutsuu meidät kotiinsa käymään. Tänään vuorossa on Tampereen yliopistossa graduansa valmisteleva Sanni.

Lue lisää
Vuokralaistarina Jenni Karsikko

Vuokralaistarina – Jenni Karsikko

Turku Asunnot vuokralaistarina tutustuttaa lukijan vuokralaisten koteihin ja arkeen. Haastattelemme kuukausittain asukkaan, joka asustelee jossakin Turku Asuntojen vuokrakohteessa ja kutsuu meidät kotiinsa käymään. Tänään vuorossa on matkailualalla työskentelevä Jenni, 24.

Lue lisää